Det tok litt tid før jeg ble dratt inn i den boken her, men den er veldig spennende og jeg synes den er like bra som de andre :) Jeg liker karakterene veldig godt og kunne tenkt meg å sett det på film også, hvis filmene hadde levd opp til bøkene. Men siden det ikke har kommet mer enn en film hittil, kommer det vel sikkert ikke flere..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det de burde er å prøve en gang til, og gjøre det ordentlig og bra denne gangen. Bøkene er jo så populære! Men når jeg tenker meg om, så burde de kanskje la være? Så vi heller kan nyte bøkene i fred.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tviler på at det kommer flere filmer - de endret jo hvem skurken var! Idiotisk å endre plottet i første film av noe som kunne blitt en fantastisk fem-films-saga sånn at det umulig kan bli flere filmer med mindre de har tenkt å gå helt og totalt bort fra plottet, men jaja. Noen fantasy-regissører er på listen over folk som en vakker dag skal forsvinne på mystisk vis for å ha ødelagt gode bøker

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror faktisk de skal lage en film av den andre boka også... Jeg er veldig spent på hvordan de skal få det til, i og med at de (som du sier) har endret hele handlingen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seriøst? Det skal bli spennende å se...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes for en gangs skyld at filmen faktisk var bedre enn boka (som jeg har prøvd veldig hardt men ikke klarer å like) og skulle gjerne ha sett en oppfølger! Men som du sier, det kommer nok ikke til å skje..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns Percy Jackson bøkene er kjempebra, og bortsett fra det at de endret skurken var filmen det og. Men selvfølgelig, man kan jo ikke tvinge seg til å like noe. "The Notebook" var en bok jeg hadde høye forventninger til etter å ha sett filmen, men den var rett og slett skuffende... Alle har vel et unntak som bekrefter regelen (selv om, jeg har aldri skjønt det ordtaket. hvordan kan et unntak bekrefte en regel??)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R