Jeg har selv lest bøker fra ulike politiske partier og synes det er interessant og lærerikt. Mine bokhyller rommer politikk fra " venstre til høyre" fløy. For ikke å virke altfor stivbeint ( er kanskje blitt oppfattet slik av enkelte nå) er jeg ingen urimelig person. Er åpen for det meste, liker å diskutere det meste, er glad i mennesker uavhengig av tro og politisk ståsted og jeg holder fast ved at det bør være god takhøyde her på bokelskere. Men min rasjonelle måte å tenke på tilsier " alt til sin tid og til sitt sted". Herved er punktum satt fra meg i denne diskusjonen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei stivbent synes jeg absolutt ikke du virker:) Jeg tror også det bare er nyanseforskjeller i ditt og mitt syn på dette. Og mitt hovedpoeng var ikke mest det du skrev, men en generell motstand i mot at det blir lagd for mange uskrevne regler om hva som skal være lov her inne. Jeg er helt enig i at diskusjonene må ha utganspunkt i boka som tas opp eller temaet. Det synes jeg tro har til Bibel, og politikk har til litteratur som er politisk. Og så får det være opptil hver enkelt hvor mye en flagger av ståsted. Mener forøvrig at det kan være mye god analyse å bidra med om konflikter uten at en trenger å "velge side".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenKirsten LundPiippokattamgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine Pedersen