Har faktisk lest Bibelen fra perm til perm, selv om det begynner å bli noen år siden. Nettopp derfor så vet jeg også hva jeg har sagt nei til:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det samme her. Den er lest. For 3 år siden tok jeg igjen for meg nytestamentet som et prosjekt ( min mann og jeg). Bibelen er interessant lesning. Men jeg står fast ved at ingen her inne har behov for kunnskap om mitt religiøse ståsted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvfølgelig er det ingen som har behov for å vite ditt religiøse ståsted, men om andre ønsker å opplyse om sitt ståsted så synes jeg det burde være greit og. Om du ikke ønsker å diskutere noe så er det enkleste å trekke seg unna og overlate diskusjonen til de som er interesserte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig. Det siste ord er kommet fra meg i denne diskusjonen. Men det er uansett verdt å vite at det finnes flotte nettsider for politiske og religiøse diskusjoner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det var den beste saklige grunnen jeg har hørt (lest). Hadde jeg fått det til skulle du fått mange flere stjerner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveigFindus