Enig med Bente. Lesing er som trening. Jo mer, desto bedre. Dessuten kan jo lesehastighet fort gå ut over hvor mye vi får med oss av en vanskelig tekst. Av og til må jeg be meg selv om å roe ned hastigheten. Bok skal være øyeblikkskos. Det er ikke om å gjøre å bli ferdig med den fortest mulig. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig med deg også Jan. Ofte må jeg bare stoppe opp, dvele ved ordene og tenke over dem, gjerne også lese setninger og avsnitt flere ganger. Da bruker jeg jo også selvfølgelig lengre tid!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Umulig spørsmål. For det første er det forskjell på en bok på 200 sider og de svære kolossene som er blitt mere vanlig nå i vår datafiserte tid! Dessuten kommer det jo helt an på hvor vektig en bok er. Jeg leser gjerne en lett krim e.l. mellom de tunge og oftest beste bøkene, som tar mye lenger tid. Som Bente må jeg også legge fra meg boka og tenke litt før jeg går videre, og noen ganger må jeg lese avsnitt om igjen for å få med meg det essensielle. Så jeg bruker vel mye lengre tid på de gode bøkene enn på de lette, sånn som de enkle krimbøkene. Jeg merker at noen bøker "sitter" for evig, mens andre glemmer jeg handlingen i etter en stund. Kanskje fordi de ikke er så gode?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

ToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F Tislevoll