Det er fortsatt noen dager til brettet er i butikk, men forteller gjerne litt om responsen hittil. Det er svært stor interesse for det nye lesebrettet. Det strømmer på med forhåndsbestillinger på nett, og det ringer flere butikker hver dag som lurer på når brettet kommer. Mange kunder kommer og spør etter det. Får også direkte telefoner fra kunder. Alle jeg har snakket med har konkludert med at dette er noe de vil ha.

Alle er fornøyde med at de kan handle e-bøker hvor de vil, og bruke på dette brettet. Mange vil ha brettet på grunn av digikortene: de har feks ikke Internett på hytta. Flere presiserer at de er oppegående på teknologi, men synes det er en fordel med Digikortene likevel. De presiserer at kortene ikke bare appellerer til spesielle grupper, men til "vanlige".

Flere trigger på muligheten for lydbøker, og muligheten for å spille av på radio vekker begeistring.

All funksjonalitet kommer ikke til å være på plass på dag en. Brettet har imidlertid en enkel knapp for oppdatering, slik at alle får med seg forbedringer på softwaresiden.

Har fått flere forslag til forbedringer, ting som vi ikke hadde tenkt på. Det er fantastisk herlig å kunne utvikle løsningen i samarbeid med bokelskere - på bokelskeres premisser. Og folk synes det er like gøy å oppleve at deres ideer faktisk kan realiseres - om relativt kort tid. Det er ikke helt det samme om du sender en mail til Samsung...

Til tross for skepsis og kritikk blant nettdebattantene: dette tror jeg blir en dundrende suksess! Kjempegøy å jobbe med!

(Drammen Libris får demobrett i morgen - som de første i landet).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det blir spennende å se hvordan forbrukerne reagerer etterhvert. At det er interesse er positivt for alle.

Det imponerer litt at dere fortsatt lytter til konstruktiv kritikk til tross for de store dosene med pepperen dere så langt har fått.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karen RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn Bakken