Boka er litt tung i starten. Det er mye å sette seg inni, men etterhvert blir det enklere. Boka krever at man har litt tid og kan se alle innfallsvinklene. Enkelte ting som man ikke forstår løser seg lengre inne i boka. Som foreksempel Dalla Piccola. Finurlig språk og mange berømtheter som dukker opp gjør boka spennende og innholdsrik. Taxil gjør også sitt inntog her.

" Jeg hadde flere ganger gått for å anakke med Taxil hjemme i den antiklerikale bokhandel, og der vi ofte ble forstyrret av kona som kom inn for å hviske noe i ektemannens øre"

Jeg synes også Eco viser stor skrivekunst på den måten han fører oss fra sine betrakninger av verden rundt seg og inn i krigen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg synes ikke starten skilte seg særlig fra slutten. Jeg leste og leste og håpet at jeg skulle se lyset på et tidspunkt, men jeg skjønte ikke noe særlig mer på slutten enn på begynnelsen. For mye politikk og religion og alt for mange personer som syntes å drive med sitt uten at handelsene hadde nevneverdig med hverandre å gjøre. Synes jeg. Men mulig jeg hadde tenkt annerledes om jeg hadde kunnet den europeiske historien fra 1800-tallet bedre. Jeg hadde for få knagger å henge ting på, og de franske og italienske navnene gled over i hverandre. Det interessante var selvfølgelig bildet Eco tegnet av synet på jødene i perioden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang