Nei, jeg skjønner at det blir litt upraktisk. Jeg har gammel seng jeg, med høye ben og god plass under. Avler hybelkaniner der jeg og, men siden jeg har en del bøker der også får de ikke så mye plass, også begrenser jeg bestanden med jevne mellomrom da...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er så å forstå at når du har lest ut en bok så legger du den inn under sengen på ene siden - henter frem bøker fra den andre siden av sengen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat nå har jeg de uleste bøkene under sengen og så setter jeg dem "utenpå" de andre bøkene i hyllen når jeg har lest dem. Nå det ikke er mer plass kommer jeg til å legge dem under sengen igjen når jeg har lest dem, og da blir systemet som du beskriver. Om jeg ikke finner en rik mann som kan kjøpe et stort hus med bibliotek til meg før jeg kommer så langt...;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dersom jeg kommer dithen (har ett helt hus for meg selv), må jeg få installert en heiseanordning i taket. For når der ikke er mer gulvplass må man være kreativ ikke sant!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Morsom debatt dere har gående. Hadde jeg hatt så mye uleste bøker i heimen - som jeg samtidig hadde planer om å lese - hadde jeg blitt superstresset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sier bare at de(t) kommer godt med "før eller siden"!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug