Siden du svarer på mitt innlegg så må jeg bare nevne at jeg ikke har noe med Libris sitt lesebrett (eller andre lesebrett for den dags skyld) å gjøre, så jeg har ingen kunder. Regner med at den delen av svaret ditt var til Caroline Heitmann..

Ellers er jeg helt enig deg :-) Bruker selv iPaden min som lesebrett og da går det i gratis klassikere på iBook eller bedre og billigere bøker fra Amazon.com.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja - gikk nok ikke klart frem av mitt innlegg at jeg takket for linken og bare det - syntes artikkelen hos NRK var interessant og jeg var ikke klar over den i det hele tatt.

Resten av midt innlegg var en kommentar / svar til Caroline Heitmann ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karen RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn Bakken