Godt ikke alle har lik smak ;-)Akkurat som med bøker så er det forskjellig som fenger. For meg er det noe med Oftebro som gjør at jeg overhodet ikke klarer han som oppleser. Gledet meg vilt til å høre Sofies verden på lydbok, men måtte bare gi opp da han blir for teatralsk for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er helt enig med deg! Jeg måtte legge vekk Sofies verden pga Oftebro, klarte ikke høre på ham. Ble mer opphengt i hvordan han fortalte historien enn det han fortalte om.. Så hvis jeg ser han er oppleser på andre bøker jeg vil høre, så hopper jeg over dem og leser dem i stedet..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil