Så flott skrevet av deg. Jeg avbrøt boken , kom ikke i gang , virket så kjedelig, men sånn du skildrer er det kanskje verdt å prøve igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk. Tjaa, den er nok kjedelig for noen så det er ikke sikkert du tar feil. Alt er jo relativt. Jeg synes det er veldig vanskelig å anbefale denne uten å kjenne smaken og personer godt. Det jeg kan si er at jeg liker å lese romaner satt i tiden 1800-tallet, jeg liker miljøet og stemningen skildret av Jane Austen hennes romaner, jeg liker Dickens mørke dystre London, jeg liker magi, ondskap, humor, mursteiner, alver og ikke minst et godt språk. Liker du noen av elementene over så ville jeg gitt den en sjanse til. Og det med at den er kjedelig tror jeg også er relativt. Jeg synes det skjedde noe i hvert kapittel med det er ikke så mye løping i skogen og skuddvekslinger og sånn. Den er vel det de kaller en drama (tror jeg?).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M