Heisann. Skal vi ha en ambisjon om å fullføre Sheakespeareprosjektet vårt. Slik det ligger an for meg, så har jeg de 9 siste skuespillene igjen (Stormen unntatt) og jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg har lyst til å fullføre prosjektet vårt, uavhengig av samlesning eller ikke. Tidsplan er sånn sett uinteressant. Jeg avsluttet i vår med å lese Kong Lear og Macbeth, dere andre falt av ved Kong lear, tror jeg. Men jeg mangler jo George-skuespillet og Titus Andronicus fra før, så det går jo opp i opp :-)

Ka du sei? Vi er kommet så langt at jeg, uavhengig av dere andre, kommer til å fullføre prosjektet. Spørsmålet er om jeg skal gjøre dette sammen med de som jeg har fulgt så langt, eller om jeg skal gjøre dette alene.

Med Sheakespearean greeting

Johan Steinkjer

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja! Jeg har fremdeles ambisjoner om å fullføre Shakespeare-prosjektet; tatoveringen skriker etter fullendt løp!

Karamella foreslo tidligere i høst et 14-dagersløp pr stykke og at vi starter med King Lear. Hva om vi setter som mål å bli ferdig med dette stykker 16.desember (du kan eventuelt ta et av de andre stykkene du ennå ikke har lest)? Tror jeg trenger et skikkelig spark bak for å komme i gang igjen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal Hartvedt