Tusen takk for svar. Har ikke hørt så mye om boka, egentlig. Bare fått den anbefalt av en som ikke er så glad i å lese, kanskje vi er på to helt forskjellige stadier. Fint om du vil fortelle meg hva du syns om boka når du er ferdig (eller hvis du ikke legger den fra deg da). :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei igjen. Jeg syns ikke boka var mer enn ok. den ble litt kjedelig egentlig, men nå er jeg ikke akkurat i den riktige aldersgruppen (=38 år), men men. Jeg kan mye heller anbefale deg Perfekt kjemi, av Simone Elkeles. Det kommer selvfølgelig litt an på hvorfor du skulle lese denne boka, men Perfekt kjemi er helt fantastisk for å drømme seg bort i forelskelser, problemer osv. Den skulle jeg gjerne sett på film. Morsomt om du sier fra hva DU synes om den, dersom du leser den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

rubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone Sundland