Original vinkling og vakker fortellerstemme. Mordofferet Susie observerer familie, venner og morderen fra "himmelen". Dette er helt klart Sebolds beste bok, og vel verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Da er vi rett og slett enige om at Sebold skriver bra, men uenige om hvilken bok som er "ankelhøy" og hvilken som er best. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, tja, den var jo original og god, men likevel - skummel, liksom. Jeg leste den, men orket ikke å ha den i hus, og ga den bort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe kosebok er den ikke, men jeg kvitter meg bare med bøker jeg virkelig ikke har likt. Kanskje derfor noen meter til med bokhylle står på ønskelisten? Jeg synes det er med bøker som med mennesker. Enkelte engasjerer, og man skjønner hvorfor andre blir betatt, men foretrekker å ha den/dem litt armlengs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne