Vet du, vinmonopolmannen" din har visstnok rett iflg boken " WINE". Til " creamy cheeses" er den anbefalte vinen en "gewurstraminer" som er en hvitvin. Da vet vi det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En liten kuriositet, da jeg studerte i London bodde jeg på et internat drevet av irske nonner. I begynnelsen av semesteret inviterte de på ost og vin selskap - mao ost og hvitvin. Selv synes jeg ikke at hvitvin alltid er godt. Særlig de italienske synes jeg smaker parfyme, men det er vel krydder. Liker de tyske hvitvinene, evt. australske.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe... ok. Dog, det kommer ikke til å endre min smak i forbindelse med dette. Jeg er likevel ikke spesielt glad i hvitvin, og synes en lett rødvin er helt fint til all slags ost. Jeg får heller framstå som en idiot på vin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikte