Jeg er ikke norsk og norsk er fremmedspråk for meg. Jeg lærer bokmål, så jeg selvfølgelig leser bokmål mest. Av og til må/vil jeg lese også nynorsk, men jeg må tilstå at det er mye vanskeligere for meg. Ikke umulig, men vanskeligere, det tar mer tid og energi. Men jeg liker det godt og jeg må prøve lese nynorsk igjen og igjen, hvis jeg vil bli bedre i norsk. Hvilke nynorsk-forfattere anbefaler dere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ei diktsamling av Jon Fosse kan vera greit å få med seg. Når ein snakkar om dikt, så er også Dylan Thomas gjendikta til nynorsk av Tor Obrestad. Boka heiter «30 dikt», og nynorsken i den er også litt utradisjonell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker Jon Fosse veldig godt, men jeg har lest bare oversettelser, så jeg skal prøve hans nynorsk. Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T