Arghhhh!!! Det er så kjipt når man ikke får helt foten på en bok.... Sånn er det med meg og Korrigeringer. Jeg tror jeg må forlate dere her, kjære familien Lambert...Midt i deres triville og triste tilværelse, så fullt av undertrykt liv. Og så lite glede og utfoldelse. Jeg er nok ikke veldig lei meg. Selv om det eldre ekteparet akkurat nå er på cruise med Nordic Pleasurelines. Følte meg aldri hjemme i denne romanen og trekker meg stille og rolig ut bakveien. Han kan skrive så mesterlig han vil for meg, jeg orka ikke mer.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 5 svar.

...og sluttet du ved cruiset, så sluttet du enten for sent eller for tidlig. Det er i etterkant av cruiset at boka får sitt løft som gjør den god. Boka var litt traurig og tung å slite seg gjennom i starten, men da siste side var snudd, var jeg fornøyd. Dersom du ikke skulle avslutte boka, holdt du på for lenge :-)

Havner den på topp 10 listen min over gode leste bøker siste år?

Nei. Terningkast 3-4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, jeg orker heller ikke mer. Prøvd i lang tid å bli ferdig, men dette gidder jeg ikke mer. Jeg likte også Frihet så synes der er litt rart at denne oppleves så totalt annerledes....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste "Frihet" av samme forfatter med stor glede og entusiasme, jeg var rett og slett overbegeistret. Ble derfor lykkelig da en venninne ga meg denne boken fordi hun ikke orket å lese den. Jeg var derimot overbevist om at jeg kom til å elske den, mens jeg tenkte at boksmaken er jo så forskjellig. Men etter en del sider forsto jeg henne. Jeg fant heller ikke flyten og engasjementet, og valgte etterhvert å legge den "på vent". For egentlig ergrer jeg meg over at jeg ikke klarte å fullføre en bok som har fått så mye positiv omtale. Men jeg sier som deg,Astrid Marte, jeg orka rett og slett ikke mer jeg heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kjenner jeg er litt letta over at flere har kjent det som meg... Han er jo veldig anerkjent...men alt i alt bunner det i hvordan din egen opplevelse av boken er. ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Merkelig hvor forskjellige vi er. For meg var det omvendt. Jeg leste Frihet først og syntes den var god, men manglet den "nerven" som får fram følelsene. Det var derfor med en viss skepsis jeg tok fatt på Korrigeringer - som viste seg å stemme mye bedre med kjemien hos meg. Her fant jeg faktisk personer jeg kunne identifisere meg med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød