Takk til deg Andreas!

Nå tror jeg jammen jeg skal få meg et lesebrett allikevel. Til bruk hjemme. Så, kan iPoden være til reisebruk.

Forresten fant jeg denne artikkelen i dag som omhandler lesebrett kjøpt på digitalbok.no. Brettene vil ikke kunne lese de nyeste bøkene etter 16. mars pga. at de skifter format:

http://www.aftenposten.no/kul_und/article3446380.ece

Gjør det fryktelig vanskelig å velge rett lesebrett når de ikke engang kan bestemme seg for hvilke format de skal holde seg til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Interessant artikkel. Hårreisende at Irex ikke oppdaterer programvaren, det bør ikke være så vanskelig. Sony har allerede gått over til Adobe Digital Edition og overgangen gikk forholdsvis smertefritt for min del. Kan det bety at Irex gir opp? Ser ikke hva de har å tape på å oppdatere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De finner nok en løsning som kundene kan leve med. De kan jo ikke drive butikk på den måten det framgår av denne artikkelen.

Hvor kjøper du bøker til din Sony? Får du lastet inn alle gratisbøkene, og fra hvor? Du kan vel ikke kjøpe fra Amazon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøper stort sett fra Sony store. Har kjøpt litt fra digitalbok.no og gratisbøker finner jeg mest av på gutenberg.org. Dessuten har jeg hentet ned litt cory doctorow her og der. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar. Gutenberg.org visste jeg ikke om, så det var jo et veldig godt tips;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid Hilmer