(Har vært bortreist uten pc.)
Dette var godt å høre... Jeg har ikke lest dine innlegg om Min kamp.
Jeg er også veldig klar på at de som liker Knausgård sine bøker - og andre bøker jeg ikke bryr meg om - må få lov til det. Hurra for ulik smak.
Ironi ,ja... DEN er ikke lett bestandig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det sies at de gamle romere signaliserte med hånden i været når de skulle være ironiske. Dette forteller noe om hvor vanskelig det kan være å oppdage ironi. Og enda vanskeligere er det i skriftlig kommunikasjon, selv om smileansikter og flittig bruk av anførselstegn kan være med på å understreke riktig betydning. Nå er ikke dette så farlig i dag som i romertiden. Den gangen kunne en misforståelse under et bacchanal få dødelig utfall. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du sier noe...
Jeg er veldig fasinert av kommunikasjon med tanke på at bare knapt 20% av vår kommunikasjon er verbal. Resten er "alt mulig annet rart", som gjør at vi tolker og TROR. Det blir da et spørsmål om å gi tilbakemelding slik at avsender har mulighet til å skjønne hva mottaker EGENTLIG har hørt/forstått.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarG