Selv er jeg aller mest glad i hørespill fra Radioteateret, men der begynner jeg dessverre å ha hørt meg igjennom alt som er gitt ut. Hvis du har noen tips om krim-lydbøker som ikke varer så alt for lenge, er jeg takknemlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jussi Adler Olsens bøker om Avdeling Q er fantastiske på lydbok. Det er så langt kommet ut 3 på norsk og det er Helge Winther Larsen som leser.

Ellers er mine favorittopplesere Ivar Nørve og Kai Remlov + Gisken Armand. I det hele er det svært få jeg misliker, men en god oppleser har ofte makta til både å høyne og ødelegge boka.

(har blitt massekonsument etter jeg for alvor begynte å høre lydbøker i 2009/2010.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips. HWL som oppleser tror jeg ikke jeg har hørt - blir jo spennende. Nørve og Remlov er i hver sin ende av skalaen for meg. Remlov har en av de beste stemmene jeg kan høre, mens Nørve ble helt feil for meg etter en bok av Indridasson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet ikke om noen som er spesielt korte, men alle Jo Nesbø sine "Harry Hole" bøker er fantastiske, anbefaler særlig Panserhjerte og Snømannen. Jeg er også svært glad i Karin Fossum sine krimbøker om "Konrad Sejer" særlig Den som frykter ulven, Elskede Poona og Den som elsker noe annet. Tror forresten ikke Karin Fossum sine er så lange.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, takk. Vi har "Varsleren" liggende. Er det en leser som har fått monopol på hhv Nesbø og Fossums bøker, eller er det litt ymse?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det er litt ymse. Det er iallefall ikke samme oppleser på alle "Harry Hole" bøkene. Det var faktisk litt irriterede. Men, fantastiske bøker uansett da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen