Kanskje jeg er en?

Jeg prøver å lese bøker skrevet på engelsk på originalspråket. Om boka kan skryte av gode anmeldelser i f.eks Guardian og Independent kan jeg bli lurt til et innkjøp. Gode anmeldelser fra Mirror o.l. holder ikke!

Er jeg da en slik en (omskriving fordi jeg sliter med b-en på tastaturen)?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg foretrekker også engelske bøker på originalspråket, men det er jo fordi jeg "tilter" av dårlige oversettelser. Synes ikke det er snobbete. Ellers tenker jeg mest på slike som prøver å være bedre enn de er som snobber. Folk som påstår at de har lest ting de ikke har. Nærligslivledere som eeelsker Dostojevski er i mine øyne boksnobber. Hvis noen her inne liker å lese Shakespeare, så tenker jeg ikke at de er snobber, bare at de har en preferanse. Jeg liker forresten godt John Ford. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nokre bøker les eg på originalspråket,bl a engelsk, men eg må tilstå at eg har kjøpt bøker etter å ha lese bokmeldingar i alle slags aviser....har ikkje tenkt over at bokmeldingar i tabloidaviser ikkje held mål. Kanskje derfor eg har gjort ein del uheldige kjøp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke oppdatert på britiske aviser, og har ikke ant at Mirror var en dårligere avis. Derimot tenker jeg litt det samme om norske aviser. En god anmeldelse i VG er ikke verdt så mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, etter min mening avhenger det av hvor mye du skryter av det du leser, og hvor mye du gir uttrykk for din forakt for dem som ikke leser like høytstående(!?) litteratur som du.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69