Jeg har vel skrevet det tidligere i noen tråder, men er altså stor fan av LSC og alle hans bøker bortsett fra "Bisettelsen" Han skriver godt og har veldig gode personkarakteristikker. Som deg, Norah, er det en stund siden jeg leste denne, men husker den som drivende god. En del mystikk, noe om et tørkeloft og en del hemmeligheteskremmerier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, jeg liker også godt LSC og hans måte å skrive på.

Noen ganger så spiller det en stor rolle hvor vi er i livet og hvilken stemning vi er i, om vi kommer til å like en bok eller ikke.
Igjen tenker jeg at det er jamen godt at vi er mange forskjellige lesere (og mange forskjellige forfattere), slik at vi liker å lese mange forskjellige bøker. Noen forfattere blir selvsagt stadig mer populære enn andre, og likes kanskje av flere lesere enn andre, men noen ganger kan man finne ukjente perler av noen bøker som nesten ingen andre kjenner til eller har lest.
Det er godt at vi har dette mangfoldet av skrevne ord å ta av! Det bør absolutt finnes "noe for enhver smak"!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Frisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GTrude JensenEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenEli HagelundTonje-Elisabeth Størkersen