Jeg syns den er helt fantastisk! Grotesk, joda. Men likefullt fasinerende, engasjerende og en utrolig bra hitorie.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg ser det står "herre" på profilen din. Lev gjerne opp til det. Det finnes høfligere måter å rette på folk på.

Godt sagt! (5) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg var ikke akkurat ute etter å oppfordre til tvekamp, og jeg ser ikke helt hvorfor mitt navn skal kunne gi mine ytringer større kredibilitet, all den tid ditt (og alle andres navn her inne for den saks skyld), for meg er ukjent og like godt kan være et pseudonym, men for all del, du kan godt få det i en privat melding dersom det er av interesse og betydning. Men det var virkelig ikke ment som en frekkhet, bare en påminnelse av den typen alle har godt av iblant, undertegnede inkludert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den også veldig godt. Den var sær, men også pennende, morsom og veldig orginal :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte den også utrolig godt da jeg leste den for mange år siden. Beskrivelsene av alle disse duftene gjorde den svært fascinerende. At det var grotesk tenkte jeg ikke på. Det gjorde jeg derimot til de grader da jeg så filmen! Jeg ble ganske forbauset over meg selv. Hvordan kunne jeg bli så betatt av denne groteske fortellingen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg G