hehe, jeg skjønner at jeg igrunn aldri har vært noe flink med dikt, jeg leste flere av innleggene nedover nå å tenkte at min første tanke var helt på jorde. Det første jeg tenkte var at dette diktet var en gåte...div. hva er det som "knekker nakken" i trapper, blir forgiftet på kjøkkenet, henger på loft, i entreen, brukes på badet...og da tenkte jeg at her må det være snakk om et teppe/håndkle av noe slag. For man har gjerne tepper ned trapper som da blir bøyd for vært trappetrinn, og på kjøkkenet har man enten et kjøkkenhåndkle eller teppe på gulvet som får i seg en del vaskekjemikalier, kanskje har man et teppe på loftet, et teppe hengende opp etter veggen i gangen og på bade drukner jo teppe hver gang man bader. Men jeg trur jeg tenkte ALTFOR konkret på dette.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

stemmer at det ofte ligger helt konkrete ting bak johannesens tilsynelatende gåtefulle bilder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres jo veldig logisk ut , Stine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå gir jeg meg enda over.....dette begynner virkelig å bli interessant. Utrolig spennende å følge tankene dine. Ja, hvorfor ikke? Nå har virkelig kreativiteten begynt å blomstre. Veldig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. Ynghead