Ja, jeg bare liker hele...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har ikke lest boken, men filmen tror jeg at jeg har sett to eller tre ganger. Like nydelig hver gang med to av de aller, aller største skuespillerne i vår tid; Meryl Streep og Clint Eastwood.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste boken for en god del år siden. Må visst lese den på nytt igjen. Så filmen på TV, men det er også lenge siden. Takk for påminnelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har aldri lest boken, men filmen har dukka opp med jevne mellomrom. Det er sjelden du finner noe mer nydelig. Virkelig sjelden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det samme her. Har sett filmen 3 -4 ganger og lest boken ett par ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser den når som helst igjen :-) Er filmen tro mot boken, og vil jeg ha glede av den, selv om jeg har sett filmen mange ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  Vaksvik