Det var på ingen måte min mening å antyde at alle bør lese Knausgård, Mari. Dersom du søker i tidligere diskusjoner om Min kamp her inne vil du finne at jeg nettopp i "kampens" hete ikke ønsket å lese bøkene hans. Nettopp fordi "alle burde lese ham". Og da jeg spurte hvorfor jeg burde lese ham, syntes jeg ikke at jeg fikk noen tilfredstillende svar. Min setning over bør derfor oppfattes som ironi, og absolutt ikke bokstavelig slik den står.

Og selvsagt har vi ulik smak når det gjelder litteratur. Ellers ville vi ikke hatt noen diskusjoner her inne. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

(Har vært bortreist uten pc.)
Dette var godt å høre... Jeg har ikke lest dine innlegg om Min kamp.
Jeg er også veldig klar på at de som liker Knausgård sine bøker - og andre bøker jeg ikke bryr meg om - må få lov til det. Hurra for ulik smak.
Ironi ,ja... DEN er ikke lett bestandig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det sies at de gamle romere signaliserte med hånden i været når de skulle være ironiske. Dette forteller noe om hvor vanskelig det kan være å oppdage ironi. Og enda vanskeligere er det i skriftlig kommunikasjon, selv om smileansikter og flittig bruk av anførselstegn kan være med på å understreke riktig betydning. Nå er ikke dette så farlig i dag som i romertiden. Den gangen kunne en misforståelse under et bacchanal få dødelig utfall. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du sier noe...
Jeg er veldig fasinert av kommunikasjon med tanke på at bare knapt 20% av vår kommunikasjon er verbal. Resten er "alt mulig annet rart", som gjør at vi tolker og TROR. Det blir da et spørsmål om å gi tilbakemelding slik at avsender har mulighet til å skjønne hva mottaker EGENTLIG har hørt/forstått.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikte