Jeg leser masse fordi jeg er av en typisk "kikkernatur". Jeg liker bedre å observere andre enn å handle selv. Når man leser, får man del i feilene og dumhetene andre gjør- uten at det har noen konsekvenser for en selv. Greit!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Frister det ikke litt å prøve å feile litt selv da? Min sønn ga meg en gang det kloke svar; "eg kan ikkje bare lera av dine feil mamma, eg må prøva og feila litt sjøl og..."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jo, naturligvis har du mye rett. Jeg skrev nok dette først og fremst for å provosere litt. Men det er jo sant at man rekker ikke å gjøre og oppleve alt selv, og da er litteraturen et fint substitutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud