Kanskje det er meg som er så kjedelig at jeg leser hva som helst for å gjøre livet mer interessant. Men Vindens Skygge hadde meg bergtatt fra første side, jeg var faktisk lei meg når jeg var ferdig med den. To år etter at jeg leste den, begynte jeg på den igjen, og var like oppslukt som første gang. Og, redsel og gru, jeg kommer nok til å lese den enda en gang til....

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Da har jeg det på samme viset, så du er ikke alene :) Akkurat ferdig nå, men vet at jeg kommer til å lese den på nytt - og det er uhyre sjelden jeg leser samme bok flere ganger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda en kjedelig person, jeg ble bergtatt fra side èn.. og så fryktelig trist det var å bli ferdig med boka! Den må lese omigjen, ingen tvil!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Da er jeg like kjedelig som deg, for dette er en av de beste bøker jeg har lest. Første gang jeg leste den, var det gjort på en kveld og deler av en natt. Klarte ikke legge den fra meg, den var så oppslukende! Andre gang jeg leste den, tok jeg meg litt bedre tid og da ble boken bare enda bedre! Jeg er ganske så sikker på at jeg kommer til å lese den en gang til jeg også.... med tid og stunder :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil