Nei dette ble for kjedelig

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Det er nok ett år siden jeg leste denne boken, men jeg husker den godt, som om jeg nettopp hadde lest den. Utrolig bra skrevet, og et godt fengende innhold. Synes denne boken var utrolig bra og derfor ble jeg nok litt skuffet over forfatterens neste bok, som ikke var så bra!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte bok nummer 2 også, men er enig med deg i at denne var bedre. Det blir spennende å se om forfatteren kommer med bok 3 og 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har egentlig gått og gledet meg til neste bok av Carlos Ruiz Zafon. Spennende lesning og bra språk. Vet du når han eventuelt kommer med ny bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kommer tredje del som heter himmelens fange i september 2012 :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott! Da kan jeg glede meg til september. Det blir spennende å se om den kan svare til forventningene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det synes jeg også :) veldig spennende å se hvordan historien utfolder seg videre. For de som ikke vil vente til september og den norske utgaven: så at boken er tilgjengelig på engelsk allerede nå ifølge amazon. Har lest noen av amazon anmeldelsene og det ser ut som om david martin fra engelens spill blir nevnt i den nye boken.

Og skal man tro noen anmeldere på amazon så har zafon nevnt i et bbc intervju at han skriver på en fjerde og siste del med navnet Watcher in the shadows

watcher in the shadows

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BRA!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen som har peiling?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ELSKET denne boka, nettopp pga språket og måten den var skrevet på! En nytelse å lese, rett og slett...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da er jeg ferdig, "endelig", jeg liker ikke helt å bruke det ordet, for jeg er glad jeg har lest den. Har hatt et elsk/hat-forhold til boka gjennom leseperioden...har drøyd den litt vel lenge og brukt over 2 måneder på den med av og på lesing. Den var fryktlig fengslende og fryktlig irriterende på en gang. Jeg likte historien og persongalleriet. Jeg tror heller ikke boken hadde vært den samme uten den spesielle bruken av språket, men det var språket som bremset lesingen for meg. Det ble til tider litt tungt, og mye som skjedde på en gang, jeg falt til tider ut å måtte lese deler om igjen. Så det har vært en spesiel ferd. Men trass i det tunge språket, angrer jeg ikke på at jeg har lest den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Drev med sidehopping i stor stil bare for å slippe en " avbrøt ". Sammensurium av hendelser og unaturlig språk som gav meg assosiasjoner til en parodi....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hver sin smak. Totalt uenig med deg. Dette var en ren nytelse å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kanskje det er meg som er så kjedelig at jeg leser hva som helst for å gjøre livet mer interessant. Men Vindens Skygge hadde meg bergtatt fra første side, jeg var faktisk lei meg når jeg var ferdig med den. To år etter at jeg leste den, begynte jeg på den igjen, og var like oppslukt som første gang. Og, redsel og gru, jeg kommer nok til å lese den enda en gang til....

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Da har jeg det på samme viset, så du er ikke alene :) Akkurat ferdig nå, men vet at jeg kommer til å lese den på nytt - og det er uhyre sjelden jeg leser samme bok flere ganger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda en kjedelig person, jeg ble bergtatt fra side èn.. og så fryktelig trist det var å bli ferdig med boka! Den må lese omigjen, ingen tvil!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Da er jeg like kjedelig som deg, for dette er en av de beste bøker jeg har lest. Første gang jeg leste den, var det gjort på en kveld og deler av en natt. Klarte ikke legge den fra meg, den var så oppslukende! Andre gang jeg leste den, tok jeg meg litt bedre tid og da ble boken bare enda bedre! Jeg er ganske så sikker på at jeg kommer til å lese den en gang til jeg også.... med tid og stunder :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser flere har hatt problemer med å komme igang. Jeg startet denne (med store forhåpninger) igår kveld, og kom til side 70 før jeg sovnet. Måtte bare lese 10 til da jeg våknet, kom for sent på jobb. Språkmessig (engelsk) veldig bra så langt og jeg gleder meg til fortsettelsen. En av få bøker jeg ikke vil skal slutte, selv etter kun 1/6 lest. :) Boktyven var også i den kategorien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I starten hadde jeg store problemer med å komme i gang. Tror jeg begynte på boken minst 4 ganger. Men tilslutt lykkes jeg med å komme forbi det første kapittelet og deretter ble den mer og mer spennende. Så jeg endte opp med å like boken..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat begynt å lese denne. Hadde ikke problemer med starten i det hele tatt, men har et konstant problem med språket. Noen andre som har det sånn? Synes det er for mye ord hele tida, alt skal skildres nøye og gis farger og lukter, og det kommer faktisk litt i veien for leseropplevelsen min. Jeg får ikke laga mine egne bilder! Og mange spennende elementer blir skravla til døde... Men har tenkt til å lese ferdig uansett, synes så langt den er interessant, sjøl om den er litt forutsigbar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg var det nettopp språket som skilte seg ut på ein positiv måte:) Er ikkje så framifrå som forteljing, men nettopp språket er det som gjer boka for min del

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg synes den var litt kjedelig i starten, og brukte lang lang tid på å komme i gang. Men nå er jeg snart ferdig, og synes den har tatt seg opp veldig og blitt spennende :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å finne noen som er enig! Snakker om skrivekurs :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La dere VIRKELIG IKKE merke til hvor godt skrevet den er?? Skrivekurs? det er bare en som ikke har noen som helst PEIL på bøker som som tør å ymte til at den mannen trenger skrivekurs...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var vel mer at boka vitnet om at han har gått plenty av skrivekurs. Men smaken er som baken!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm, har lest den både på norsk og spansk, og tenkte slett ikke på det. Kan du presisere hva du mener?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt som Hedda M skriver over her, de detaljerte og lange beskrivelsene - kanskje det gav meg assossiasjoner tilbake til Balzac på videregående og at jeg ikke tolererte det fra en moderne forfatter? Er noen år siden jeg leste den, men hadde fått anbefalt den fra 2 venninner; en hadde lest den på engelsk, den andre er en der vi enten mener det samme eller det diametralt motsatte om en bok. Husker bare den intense irritasjonen over en forfatter som i mine øyne prøvde for hardt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Meget bra bok for de som liker spennende eventyr. For de som i tillegg er Barcelona elskere er det jo en skikkelig skatt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kjell PNina J.B.PirelliBerit RRune U. FurbergStjernekastMargretheIngunn SHarald KElisabeth SveeOdd HebækJakob SæthreBeathe SolbergEivind  VaksvikVannflaskeJulie StensethMonaBLMonica CarlsenSigrid Blytt TøsdalAlice NordliLibraritas vGodemineThereseGro Anita MyrvangIngeborg GHilde H  HelsethSverreSimen "Boktimmy" IngemundsenWenche VargasLogikaCassiopeiaHilde Merete GjessingAtmanEli HagelundBertyMorten JensenmoiraCarine OlsrødTone HSynnøve H Hoel