Renbergs beste bok etter min mening! Minner om Knausern til tider,ja - men det gjør ingenting. Rørende hvordan han skriver om barna og sitt forhold til dem, det er minst like sterkt å lese som det opprivende og vanskelige forholdet han har til faren. Far og sønn-forhold er en trend i norsk litteratur for tiden. Det har kommet flere gode bøker bare i høst. De fleste ganske vonde og triste å lese, men det er jo et interessant tema som engasjerer. Renbergs bok er en av høstens store leseopplevelser for meg ihvertfall.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg elsket denne boka! Den beste i hele Jarle Klepp-serien - og sånn sett i hard konkurranse med "Kompani Orheim"! En av mine beste leseopplevelser i høst!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Far og sønn, ja. Kanskje jeg startet en trend? (Aldebaran) :))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tenkte akkurat på det, da jeg var ferdig med Dette er mine gamle dager..... at det var en snev av samme stemning i din roman som jeg finner hos Tore Renberg. Og jeg skjønner at du likte denne romanen..du må føle deg litt "beslektet" med den. Har forøvrig blogget litt på denne nå, i sen nattetime så jeg regner med det er mye slurv å rette opp der...men det er i hvert fall litt mine tanker rundt romanen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30