Jeg så datteren din hadde lest Julemysteriet av Jostein Gaarder. Han har også skrevet en bok som heter Kabalmysteriet, og det kan være hun liker den også. Gaarder har skrevet mange barnebøker, men jeg tør ikke anbefale noen andre for jeg har ikke lest de selv.

ELlers vil jeg anbefale henne å lese Hobbiten (og kanskje Ringenes Herre om hun liker tykke bøker). J. R. R Tolkien skriver ufattelig bra, og bøkene hans passer til alle aldre, føler jeg da. Han har også skrevet en søt julebok, som heter "Brev til Julenissen". Det er brev som Tolkien selv skrev til barna sine, men lot som de var fra Julenissen. En skjønn bok om alt som hender hos nissen på Nordpolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hun har akkurat lest Hobbiten, og kommer nok til å kaste seg over Ringenes Herre også, tenker jeg.

Tror faktisk hun har lest Kabalmysteriet også.

Brev til Julenissen skal vi sjekke ut - takk :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold