Da jeg så at man vurderte det sllik at Jo Nesbø kunne gå hjem og legge seg i forhold til Jan-Erik Fjell's debutbok, ble jeg oppsatt på å kjøpe boken. Kanskje fordi jeg bor i Fredrikstad, men jeg ble til dels skuffet over boken og syntes det smakte for mye av "eventyr", både intrigen , stedene som ble beskrevet og persongalleriet. Min godt voksne stedatter syntes som meg at dette var ikke engang opp mot Jo Nesbø!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er jeg helt enig i! Ligger et bra stykke unna Nesbø ja. For meg er likevel det meste jeg leser av krim fiksjon, og det trenger av den grunn ikke alltid være realistisk for at jeg skal synes en bok er god. Den må være underholdende og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, jeg er enig med deg i det. Men, det er kanskje fordi jeg bor her og kjenner stedene som beskrives i Jan-Eriks' bok at jeg synes det hele er, tja, hva skal jeg si? litt for "eventyrlig". Jan S.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt grei krim, men ikke i helt i Nesbø klasse som andre også sier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns boka var spennende og godt skrevet. Noen ganger var det kjempe spennende. Men langt ifra Nesbø klasse..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenStig TLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Marianne MBjørg L.BenedikteMaria Festli EriksenMonica CarlsenSynnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly Duck