Spennende debut! Hørte den som lydbok, og Helge Winther-Larsen er en veldig god innleser (har hørt mange han har lest!).

Synes hele boka var god, en halv time hver vei til og fra jobb er for lite! Måtte flere ganger sitte i bilen litt ekstra for å høre bare litte granne til....

Skal helt klart lese de neste bøkene av denne forfatteren. Jeg er en krimelsker, og likte plottet, driven i boka og hovedpersonene. Anton Brekke er kanksje litt vel hovmodig og ovenpå, og litt for mye ekkel mot aspirant Torp, men det går seg kanskje til etterhvert?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Enig, spennende debut! Likte godt personene og plottet. Tenkte faktisk ikke at Brekke var ekkel mot Torp, men oppfattet det mer som en "køddende" tone da jeg leste. Han var jo grei som lot ham bli med på alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg så at man vurderte det sllik at Jo Nesbø kunne gå hjem og legge seg i forhold til Jan-Erik Fjell's debutbok, ble jeg oppsatt på å kjøpe boken. Kanskje fordi jeg bor i Fredrikstad, men jeg ble til dels skuffet over boken og syntes det smakte for mye av "eventyr", både intrigen , stedene som ble beskrevet og persongalleriet. Min godt voksne stedatter syntes som meg at dette var ikke engang opp mot Jo Nesbø!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er jeg helt enig i! Ligger et bra stykke unna Nesbø ja. For meg er likevel det meste jeg leser av krim fiksjon, og det trenger av den grunn ikke alltid være realistisk for at jeg skal synes en bok er god. Den må være underholdende og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, jeg er enig med deg i det. Men, det er kanskje fordi jeg bor her og kjenner stedene som beskrives i Jan-Eriks' bok at jeg synes det hele er, tja, hva skal jeg si? litt for "eventyrlig". Jan S.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt grei krim, men ikke i helt i Nesbø klasse som andre også sier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns boka var spennende og godt skrevet. Noen ganger var det kjempe spennende. Men langt ifra Nesbø klasse..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva