Kommer med forslag av både kvinnelige og mannlige forfattere:
Jeffery Deaver
Joy Fielding
Ingvar Ambjørnsen
Val McDermod
Karin Slaughter
Jorunn Tørring
Carin Gerhardsen
Øystein Wiik
Torkil Damhaug
Matt Rees
Håkon Nesser
Arne Dahl
Mary Higgins Clark
John Gisham
Nicci French
Chris Tvedt
Deon Meyer
Fredrick Forsyth

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hei Kirsten, siden mange av forfatterne på listen din var gamle kjenninger, valgte jeg Damhaug som nytt bekjentskap. Dessverre ble Døden ved vann ingen høydare. Kanskje andre av bøkene hans vil treffe meg bedre. For meg var denne romanen i utgangspunktet spennende, men jeg slet litt med perspektivene. Jeg synes det ble rotete med alle innfallsportene til fortellingen. Først ble vi godt kjent med offerets søster. Så blir hun borte et par hundre sider, mens vi vikles inn i 4-5 andre karakterers mer eller mindre troverdige forhold til saken og til hverandre, for så å ende tilbake hos søsteren. Løsningen og forfatterens avledningsmanøvre underveis virker konstruerte. Nei, dette var ikke noe for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg nå har fått tenk meg så tror jeg du vil like bøker av Kjell H. Mære. (Beklager har nettopp kommet inn døren har vært på reise i 1 døgn, for å skifte sommerdekk over til vinterdekk. Er fremdeles litt ør. Fy søren det var ekkelt å kjøre 4 mil med sommerdekk. Plutselig så kom vinter her! Fikk heldigvis overnatte hos en venninne.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mære står på ønskelisten til jul. Av og til kan livet være litt for spennende, mer spennende enn den beste krim. Godt at du kom trygt fram! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Etter noen kopper med kaffe og røyk har skuldrene endelig senket seg. Vær for bare være vær, jeg sitter trygt inne på mitt eget kjøkken. Med massevis av mat og bøker (både pakker fra julenissen og biblioteket hehe).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Døden ved vannet måtte jeg selv ta i små doser. Hva med deg? Har flere bøker jeg ikke har lest av ham må jeg jo innrømme. Se om du finner du andre du liker i krimhyllen min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her var det litt av hvert, ja. Mye kjent og mye jeg trengte en påminnelse om. Torkil Damhaug er absolutt et godt tips. Han har jo fått stjerne-kritikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må prøve Se meg, Medusa! Den er vanvittig spennende!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesKirsten LundCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne Jensen