Noen leser bøker med èn gang de kommer på markedet og vil da diskutere / dele boken med andre her inne. Det er en glede , det er gøy og det er givende. Noen uker, måneder eller år senere er det en ny leser av samme bok, som da får sin første opplevelse av boken , og vil utrykke seg her inne. Maria mener her at alle skal få utrykke seg ,noe jeg er helt enig i. Det kan ikke være sånn at hvis man "henger " litt etter, at man venter med( eksempel) å lese Knausgårds 6 bøker til alle har glemt forfatteren, så skal man ikke få være med i gjengen.?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis jeg leser en bok som "alle" andre har lest før meg for måneder eller år siden, og jeg fikk lyst til å mene noe om den boken,synes jeg det er helt greit å smette inn på en lenke som stoppet opp for et år siden.Da er det også mulig at den settes i gang igjen. Det var nå bare min mening da.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja jeg gjør også det, kanskje fler slenger seg på også. De som da er ferdige med å "mene" noe om boka , kan jo bare la være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas