Gjesp. Urovekkende kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Nei, jeg syntes ikke den var kjedelig. Tvertimot er denne boka svært provoserende, noe den antagelig er ment å være, fordi dette handler om ensomhet, desperasjon og ubevisste lengsler. Å leve ut disse følelsene i et utagerende, overaktivt sexliv vil til slutt knuse deg... Det handler om å våkne, å kunne se seg selv, om å kunne finne de virkelige verdiene i livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjedelig. Jeg ga opp etter halvelest bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg likte også boka godt og happy ending attpåtil, et stort pluss :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte denne boka utrolig godt. Kan ikke sammenlignes med Berlinerpoplene og de bøkene, dette var jo morro. Lettlest underholdning i vintermørket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra. Ettersom jeg ikke likte Berlinerpoplene, kastet boken etter få sider, så trenger jeg ihvertfall ikke å kaste bort tiden min på hennes siste.

Godt nytt år også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser