Aasmund, hvis du ikke er klar over det så er dette boken som blir kalt Barnepiken på norsk. Hvis du ser på den siden får du sikkert infomasjonen du trenger. Men anbafaler å lese den på originalspråket. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Joda, eg er veldig klar over det :-) Grunne til at eg las den er jo at vi skal sjå "Barnepiken" på kino, og då er det greitt å ha lese boka først.

Eg må tilstå at eg likte boka "To kill ..." betre. Det har nok med at den er betre skrevet reint litterært. Men for all del; "The Help" har ei fengslande historie, og den var ikkje lett å legge frå seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine Olsrød