Slitsom intrige a la DVK, MEN Brown har en utrolig kunnskap om frimurerne og symbolikk. Morsomt og lærerikt sjøl om dette ikke er stor litteratur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg må si meg enig med Chat noir her. Jeg synes han kunne fint spart seg for de siste 50 sidene i hvert fall. Den konkluderende delen ble for mye svada for meg rett og slett. Boka i seg selv var grei nok, men jeg synes den var treg å komme meg gjennom. Ikke en pageturner som de andre bøkene hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av de tre bøkene hans, (Angels & Demons, Da Vinci Code, The lost Symbol), syntes jeg denne var den kjedeligste. Han forsøker å bygge opp et plot, men på slutten går luften ut av hele greia, og en føler seg snytt og angrer nesten på at en har spandert flere timer på å lese dette. Tror ikke vi vil se noen film fra dette manuskriptet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn S