Jeg tror det er helt normalt. Jeg irriterer meg fort. Over mye.

Jenter som prater med skingrende stemme på bussen. Folk som spiser illeluktende mat på bussen. Folk som har helt på seg halve parfymeflaska og går ut i offentligheten. Jeg blir irritert hvis jeg får sms når jeg leser bok. Folk som smatter får meg til å gå helt av skaftet.

Og internhumor som du sier...huff. Jeg blir spesielt irritert hvis jeg er sulten. Skrivefeil i bøker, få samme forklaring mer enn én gang når jeg ikke har bedt om det. Få samme spørsmål mer enn én gang. Jeg blir irritert over brostein i gatene og servitører eller butikkansatte som tygger tyggis på jobb. Og mye mye mer... Så ja, jeg tror det er normalt. Hehehe=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg blir faktisk ikke spesielt fort irritert. Jeg har mange venner som blir fortere irritert enn jeg gjør, og DET er irriterende. Jeg er veldig dypt konsentrert om det jeg driver med eller mine egne tanker, som regel, og legger ikke merke til menneskene rundt meg.

Jeg har bare mine spesifikke ting som irriterer meg, og skrivefeil generelt er en av dem. Da jeg var yngre retta jeg på alle som sa eller skrev noe feil (og var dermed ganske irriterende selv).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn S