Skottland er fantastisk. Du burde absolutt ta deg turen om du får mulighet!

Ja, det er sant. Det var egentlig bare en liste over bøker jeg vil lese på engelsk, og derfor tenker å kjøpe der borte, selv om jeg like gjerne kan kjøpe dem her. Kan du anbefale noen bra bøker som evt er vanskelige å få tak i her borte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

det spørs jo litt. man får jo tak i det meste på internett men jeg liker å kjøpe bøker i butikken på den gammeldagse måten. hmm...vel, i min erfaring er det vanskelig å finne så "gamle"nye som 5 år gamle bøker i butikkene ofte i butikkene har de bare bøker fra de siste to år. jeg ville kjøpt gallagher girls serien av ally carter. beastly av alex flinn. quentin patrick bøker agatha christie bøker(ofte de samme bøkene i alle butikkene). ... men så vet jeg ikke om vi har likens smak i bøker da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. Ynghead