Gleder meg til å lese denne! Har lest utdrag, og har tenkt på å lese den ganske lenge, men har bare aldri gjort det. Tenker det blir den neste etter jeg er ferdig med den jeg holder på med! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

den er veldig fin og jeg gråt veldig på slutten, men jeg synes "Idas dans" var enda tristere..kanskje fordi jeg har barn selv og selv om jeg ikke kan sette meg helt og fullt inn i det å miste et barn, så gråter jeg like mye hver gang jeg leser "Idas dans". Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har vel hørt mange som sier at den er så trist at man kan begynne å gråte... Ida's dans har jeg heller ikke lest, men man skal ikke se bort ifra at jeg gjør det :) Men først har jeg mange andre jeg vil lese, hehe..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor