Moro med anbefalinger, men det virker som om det bare blir listet opp flere bøker av samme forfattere som jeg allerede har i bokhylla mi. Det hadde vært litt mer spennende med helt ferske anbefalinger av bøker med andre forfattere. Det er gjerne disse bøkene jeg ikke finner fram til på egen hånd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det la jeg merke til og. Søkte på anbefalinger etter favorittbøker og de 30 første bøkene var Jan Guillou. Syntes det var litt artig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har vel sett at du kan velge anbefalinger basert på tre ulike utgangspunkt? Etter at denne justeringen var gjort, har iallfall jeg fått flere anbefalinger av forfattere jeg ikke har lest før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaase