Kan noen Kindle-bruker svare meg på dette: Når jeg ser på Amazon, virker det som om prisen på bøker i Kindle-versjon bare er ørlite lavere enn bokversjonen. Jeg ble overrasket over dette, trodde man skulle spare masse penger på det.

Det andre jeg lurer på, er hvorfor man ikke får kjøpt en vanlig Kindle med Free 3 G, når man bor i Europa? Heller ikke touch-versjonen får man kjøpt til Europa. Tastatur har jeg ikke bruk for, så jeg lurer på om jeg skal bare gå for den billigste versjonen (uten touch/tastatur/3G) og heller laste inn bøker dit fra min PC.

Jeg fikk prøve en Kindle en gang, og var veldig positivt overrasket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har Kindle med Free 3G så vidt jeg vet (whispernet), riktignok klarte jeg ikke kjøpe hvit Kindle (som jeg ønsket meg), men den grå fikk jeg tak i på vanlig måte. Ellers så må jeg si at prisene er veldig variable. Det ser ut til å være en tendens til at nye bestselgere er dyre, mens mer sære og ukjente ting kan fås for 3 - 4 $, som må sies å være billig. Mange eldre bøker er også gratis, pga. copyright.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg