Jeg var ikke så opptatt av antallet da jeg svarte på dette. Jeg mener bare at de siste bøkene jeg har lagt inn i boksamlinga mi ikke nødvendigvis er bøker jeg liker. Og så har vi jo allerede "Likte du denne? Vi har bokanbefalinger!" inne på hver enkelt bok" Det virker som en bedre ide på meg, selv om det heller ikke ser ut til å fungere så godt, da.

Eller hva med anbefalinger basert på favorittbøker?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ser ut som de har finjustert den litt nå? Kan ikke huske at de funksjonene som er der nå var der i går. Nå er forslagene basert på favoritter eller terningkast. Men forslagene ser "sånn passe ut" fremdeles. Men det er kanskje min feil som har så få favorittbøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, André har postet en tråd om justeringer.

Det er bare basert på de 10 siste favorittbøkene. Mulig det hadde blitt bedre med litt flere akkurat på favorittbøker. Eller kanskje ikke - jeg vet ikke ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg