I motsetning til mange andre her som sier at boka er sterk og rørende, så synes jeg ikke det. Hun skriver på en upersonlig personlig måte. Om noen skjønner hva jeg mener. Men denne boka likte jeg. Jeg leste den ut på null komma niks. Det var interessant å se hvordan hun hadde det nede i fangekjelleren og hva hun selv tenker om kidnapperen Priklopil. Den var lettlest og jeg anbefaler den til alle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er jeg helt enig i, skulle ønske at hun hadde gått lenger inn i følelsene. Etter å ha lest boka tror jeg allikevel at det var ett bevisst valg fra hennes side, og det er forståelig. Etter å ha fått livet sitt brettet ut i aviser og tabloider har jeg forståelse for at hun ønsker å ha noe for seg selv. Og som du sier var det allikevel interessant å lese om hva som faktisk skjedde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin