Sitter på i-pad og da fungerer ikke alltid linkene, men om du går inn på Aftenpostens sider og søker på Kvalshaug ligger "Gutterommet har begynt å snakke" som nummer 6, det er anmeldelsen av Trygekontoret. I samme arkiv ser du også at Kvalshaug er involvert i kulturkjerringdebatten. Det hadde gått meg hus forbi. Forøvrig en professor og voksen dame som svarer, så de er jo der, men for få;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Her var det pathos så det holdt ("gutterommet")!Jeg kjente at dette var veldig vanskelig å ta alvorlig. Dette er ikke hva jeg forbinder med tyngde og autoritet i alle fall. Jeg har sett "Trygdekontoret" noen ganger, men aldri tenkt at dette var nasjonens redning, slik det ser ut som Kvalshaug mener.Selv om det var kulturkjerringene vi diskuterte så illustrerte dette stykket av Kvalshaug veldig godt mentaliteten til de unge mennene. Klarer ikke dy meg. Dette er en av kommentarene til Kvalshaugs kronikk:

Vidar Kvalshaug har like kritisk brodd som en død veps.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg