Jeg har ikke planlagt å delta i noen slik boikott, men jeg må si at noen av uttalelsene fra de mannlige forfatterne som er sitert i Klassekampen var ganske drøye. Men det er selvsagt ingen grunn til å inkludere alle mannlige forfattere i dette, selv om det ble foreslått i et leserinnlegg. Jeg synes uansett det er ganske merkelig av en forfatter å ville kvitte seg med noen av leserne sine...

At forfattere skal vise takknemlighet til leserne sine i form av å gjøre som leserne vil (tilpasse seg) er jo veldig betenkelig, men de bør jo være glad for at de har lesere i alle fall, og det tror jeg virkelig de fleste forfattere er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vel, ja, jeg har ikke ikke lest Klassekampen eller uttalelsene, men jeg ville sikkert vært enige i at noen av dem er drøye. Sveipende gruppebeskrivelser, nedsettende argumenter - ikke min greie noen av delene. Og det er vel hovedtråden i... tråden... og resten blir kanskje en kjepphest for meg, det med takknemlighet.

Men, nei, jeg ser ikke automatisk at forfattere bør være glad for å ha lesere. I hvert fall ikke mange lesere, eller et bredest mulig utvalg av lesere. Jeg ser det ikke som merkelig hvis man foretrekker noen slags lesere fremfor andre (selv om akkurat kriterier som kjønn, alder, sosioøkonomisk status, virker temmelig irrelevante, så langt er jeg med). All ære til forfattere som ønsker å rekke ut hånda til leserne sine, men det er ikke den eneste måten å være forfatter på, ikke en gang den eneste måten å være forfatter som skriver noe lesverdig på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H