Bruktmøbelbutikker, Fretex (Oslo), loppermarkeder og ikke minst Finn.no er nok de letteste stedene å få tak i BBB-reoler. Jeg solgte unna en hel haug selv en gang, og ga bort resten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må få si tusen hjertelig takk for dette tipset!
Jeg undersøkte hva de nye BBB-reolene kostet, og fant ut at ei eneste vanlig ubehandlet bokhylleside nå for tida koster den nette sum av kr.300,- pluss frakt.

Jeg har nå nylig vært og hentet massevis av fine, brukte BBB-reoldeler som kostet nesten ingenting. Fylte opp hele bilen med xxx antall hylledeler for den samme prisen som forhandlerne tar for den ene bokhyllesida, faktisk. De var avertert på Finn.no, så jeg anbefaler gjerne dette videre videre for de som ønsker å bygge ut sine BBB-reoler.

Jeg synes at BBB-reoler er et genialt system, der man kan koble sammen og bygge hyllene slik at det kan tilpasses ethvert rom og enhver vegg. De er i heltre og er solide og pene. Nå skal de hjemløse bøkene mine få nygamle bokhyller å bo i!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny