Jeg har også hatt enormt mange bøker, men jeg tok en sjau og ga bort en hel haug (selv om jeg var glad i dem), fordi det var for mange og jeg trengte plass til nye. Jeg har mer og mer gått over til biblioteksbøker, er så heldig å ha et bibliotek et kvartal unna. Jeg kjøper nå bare veldig få bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Reolene mine er nå kommet. Det er bare for meg å hente de. Dvs. jeg har allerede hentet 14 kolli, det er like mange jeg må hente idag, om ikke flere. Ny forhandler har overtatt ettersom den forrige eier gikk konkurs. Hele sommeren gikk med til bare å vente på reolene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny