Jeg er akkurat ferdig med dette tredje og site bindet. Jeg sluker disse bøkene, leser de og hører på Ketil Bjørnstads musikk ved siden av... en vakker kombinasjon. Har selvfølgelig også måttet høre på noe av musikken han omtaler i bøkene.. Jeg synes Ketil Bjørnstad er en underkjent forfatter, etter min mening er Ketil Bjørnstad en av de største nålevende forfatterne i Norge.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Velkommen i "klubben"...skulle gjerne vært og hørt han nylig "Musikk og Bok", Dokkhuset i Trondheim..men da var jeg på Litteraturfestivalen i Stavanger - og det var dette med "pose og sekk" da. Lydbøkene av trilogien var veldig givende her, da fikk man små musikk-"snutter" underveis. Har omtalt den i bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Helene MoeBenedikteEvaVegardBjørg  FrøysaaBeate KristinHarald AndersenBeathe SolbergBjørn SturødHarald KVidar RingstrømToveMonica CarlsenVannflaskeHeleneGroTorill RevheimKaren RamsvikmgeStig TIreneleserTorFrode TangenBente NogvaRonnyReidun SvensliIngunn SKarin BergEllen E. MartolOleTone Maria JonassenHilde H HelsethHelena EAnniken RøilHeidiLena Risvik PaulsenLilleviKirsten LundBjørg RistvedtEgil Stangeland