Nettopp! Jeg reagerte også på den kommentaren om at man liksom ikke kan kreve noe mer. Det høres ut som om damene ikke kan bidra med noe mer, at det er bortenfor deres evner å komme med kritiske synspunkter. Generelt sett: ikke å stille krav er å nedvurdere.

Jeg veit nok hvilken stereotyp det er snakk om, men å få det til å høres ut som om alle lesende "kjerringer" er av denne typen er vel litt i meste laget. Om ikke jeg tar feil, er det vel disse som bl.a. sitter i hageselskaper og hviner om hvor "fiiiiin" den siste boka til Samartin var? Kremt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er noen som har gjort seg bemerket!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAnn ChristinAkima MontgomeryBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  Frøysaa